Tässä bloggare vappuna 2016

Tässä bloggare vappuna 2016
Nyt menox ja hymyx

tiistai 21. kesäkuuta 2016

Kohotusta kehosta



Lopputulokset ja kehotukset

Eilen se sitteen selvisi: Kuntoportin kuntokoulun loppumittaukset ja uusi kehonkoostumismittaus. Olin hieman varautunut kokeeseen eikä vire ollut paras mahdollinen. Näin myöhemmin ajatellen alakuloinen olo tuli lounasruuasta, joka sisälsi rasvaisia ranskalaisia. Ihmeellistä, miten ravinto näyttää nykyään isoa osaa fiiliksessäni. Helenan seura oli tietenkin paras mahdollinen. Piristin itseäni shoppailulla. Valitettavasti alennusmyynneistä löytyi tarpeellista vaatetavaraa, jota ilman en olisi selvinnyt. Marimekosta en silti onnekseni ostanut mitään. Hui, mitkä hinnat Marimekko on pystynyt pitämään alennuksista huolimatta.

Sitten tuloksiin

Aika paljon muutoksia parempaan suuntaan oli kehossani tapahtunut kuukauden aikana. Tavoitteena oli ennen kaikkea lihaskunnon kohottaminen. Uudet temput Iina-parini (28 v) kanssa eivät juurikaan ole kohentuneet. En oikein jaksanut tällä kertaa venyä, vaikka parini tsemppasi kaikin keinoin. Ryhmämme jäsenistä oli vain puolet paikalla. Mistä lienee tämä kato peräisin? Ehkä kesä ja lähestyvä juhannus sai tämän aikaan. Myös repsahtaminen tuli mieleeni. Keskikesä ei ole paras mahdollinen ajankohta kunnon kohottamiseen. Kesä tuo paljon herkkuja, joita ei voi vastustaa. Minulla niitä on ympäri vuoden, joten tämä ajakohta ei juurikaan eroa syksystä tai talvesta.

Kehonkoostumusanalyysia

Yksi perustavoite omassa ohjelmassani oli kehon vesipitoisuuden kasvattaminen. Tämä parani jonkin verran. Onneksi, koska olen paljon lisännyt veden juontia. Kuukausikin näyttää riittävän muutoksen saamiseen. Vaikka lihaskunto ei uusien mittaustulosten viitoittamana näytä juurikaan muuttuneen, tämä kuitenkin ikääni (68) suhteutettuna on erinomainen ja hyvä. En silti hurraa tuloksen johdosta, koska tutkimuksen perusjoukko koostuu hyvin erikuntoisista ihmisistä. Taulukko tavallaan valehtelee minulle. Saan hyvitystä korkeasta iästäni. Uskoisko? Ihan sama. Nyt riittää, että olo on kuin Osuuskaupan hoitajalla. Miksipä ei olisi, koska olenhan Osuuskaupan hoitajan tytär.

Nyt juhannusta juhlimaan uudessa kukkahameessa, vaikka TV:stä tulee kammottavia uutisia: Britannia eroaa EU:sta. Se siitä. Te hullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voitte kommentoida blogikirjoituksiani. Odotan niitä.