Tässä bloggare vappuna 2016

Tässä bloggare vappuna 2016
Nyt menox ja hymyx

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Nolostuttaa




Nyt kun olen vapaalla, voin käydä leffassa useammin kuin aikaisemmin. Olen leffafriikki, tunnustan. Nyt nolostuttaa, koska "Onnenonkija"-elokuvassa bloggaaja häädettiin maanrakoon. Kuulunkohan minäkin tähän joukkoon? Enkö saisi vapaallaoloani pohtia omasta näkökulmastani. Joskus varmoina hetkinä olen päättänyt, että en lankea reflektiossani itsehäpäisyyn. Saanen kuitenkin perustella omat valintani näin. Kirjoitan varulta sitaateissa, jotta ottaisin paremmin ns. toisen näkykulman. Näin ajattelee Raijan järki:

"Raija on nyt vapaalla. Se saa rauhassa pohtia blogissaan vapauden tuomia uusia tuulia. Mukana voi olla myös entistä jokapäiväistä raadantaa. Hän ottaa tähänkin vapauden näkökulman. Mikään ei oikeastaan ole ihan välttämätöntä. Vapaalla asiat sujuvat lähes itsestään. Raija ei koe tapahtumia pintaliitoina. Raija pitää muodista, mutta ei itse sorru tässäkään pintaliitoon. Raija ei osta mitään turhaa kamaa kotiin. Raija etsii vnahat vaatteet, muodistaa ne. Vaikka Raija on nirppis eikä syö vaaleita jauhoja, hän ei ole downshiftaaja ruokailussa. Tuli valhe: piti kirjoittaa, superfood on niin Raijan in."

Kaikki edellä kuvavattu kertonee sen, että "Ei ole hullumpaa olla vapaalla" ei ole ns. lifestyle blogi, vaan eläkeläisnaisen pohdintaa ja touhukerrontaa uuden elämänvaiheen alkuvarrelta. En ole yhtään ylpeä tilanteestani enkä asemastani. Elokuva teki kuitenkin tehtävänsä; ei jättänyt kylmäksi. Täytynee vielä tarkistaa oliko genre huumori. Ehkä huomenna ajatukset ovat toiset, humoristiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voitte kommentoida blogikirjoituksiani. Odotan niitä.