Tässä bloggare vappuna 2016

Tässä bloggare vappuna 2016
Nyt menox ja hymyx

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Tervetuloa Raijan tavarataivaaseen




Täällä taas ollaan, vaikka blogipostaukset ovat viime aikoina olleet vähissä. Olen nyt vapaalla ollessani innostunut liikunnasta ja ravinnosta siinä määrin, että ns. perusasiat ovat rempallaan. Palaan ruotuun. Kuntosaliohjelma on kunnossa ja jaksan sen tehdä ohjeiden mukaisesti. Ihmeellistä, miten nopeasti liikkuvuus ja voima lisääntyvät. En ole koskaan ennen kiinnittänyt ravintoon näin paljon huomiota, kuin nyt. Olen aina ollut hoikka, koska olen syönyt nirsosti. Nyt syön isoja määriä esim. rahkaa, salaattia, erilaisia kaloja ja kananmunia. Gluteenittomuus kyllä vähän harmittaa. Vapuksi meille tulee lapset kylään, joten teen erilaisia ruokia ja leivon. Työkavertit Annun ja Helenan saan vieraakseni 2.5. joten taas saan laittaa hyvää ruokaa. Jippii.... tuskin jaksan odottaa. On niin kivaa suunnitella ruokalistaa.

Sää on siinä määrin kurja, sateinen, että  päätin ottaa kuvia kotoani. Tein kollaasin, jonka liitän tähän. Videota katsellessani huomaan, että "Tavarataivas" ei ole hullumpi nimitys huushollilleni. Pidän kuitenkin esineeni ja ympäristöni siistinä. Joskus menen liiallisuuksiin. Yllätän aina silloin tällöin itseni pesemässä kylpyhuoneen kaakelin saumoja hammasharjalla.

Minulla on ihana ja paras koti. Viihdyn täällä. Tervetuloa tänne kaikki mukavat ihmiset. Meillä ei saa juoruta eikä puhua pahaa ihmisistä.

Tervetuloa meille. Toivottavat Raija ja Eeva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voitte kommentoida blogikirjoituksiani. Odotan niitä.