Tässä bloggare vappuna 2016

Tässä bloggare vappuna 2016
Nyt menox ja hymyx

torstai 17. maaliskuuta 2016

Kevät koittaa, pääsiäinen on pian




Mistä tietää, että kevät on täällä? Jyväskylän katukuvaan on ilmestynyt kuvan osoittamia ulkomainoksia. Missä lienee vika, kun shoppailu ei yhtään kiinnosta? Nyt kun olen vapaalla voisin kierrellä kaupoissa ihailemassa ja haaveilemassa kevätmuodista. Tilanetta pahentaa sekin, että kevään muotivärit; oranssi ja keltainen ovat kestolempivärejäni. Kävelen näyteikkunoiden ja julisteiden ohitse. Nyt elämän suunta on selvästikin kääntynyt. Tosin vielä en suuntaa tiedä. Täytyy tunnustella sitäkin, missä määrin tämä on pysyvää. 

Tänään muistin kylvää rairuohon. Meniköhän myöhäiseksi? Ohransiemenet itävät viidessä päivässä, joten ruohoni taitaa nousta vasta pääsiäisen jälkeen. Eipä haittaa. Rairuoho on aina kaunis ja keltaiset tiput saavat tanssia lautasellani vaikka vappuun saakka. Taas huomaan, että minua ei stressaa mikään pikkujuttu.

Pääsiäisen jälkeen siivoukseni jatkuu vaatekaappiin. Olen säästänyt ja kerännyt vuosikaudet vintage-vaatteita. Komeroissani on myös erilaisia roolivaatteita ja -peruukkeja. Aion nämä jotenkin dokumentoida. Ehkä valokuvaan ne, mutta miten? Miten olisi vesivärimaalaus? Se taitaa olla liian hidas metodi dokumentointiin? Miten rakennan studion? Miten ripustan luomukseni? Kaikki tämä vaatii huolellista ideointia. Benny, please auta minua tässä. 

Tulipa taas monenlaista tulevaisuuden pohtimista. En kuitenkaan ole eläkeläinen, joka tekee päivittäisen lukujärjestyksen. Päätän edetä hitaasti - festina lente.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voitte kommentoida blogikirjoituksiani. Odotan niitä.