Tässä bloggare vappuna 2016

Tässä bloggare vappuna 2016
Nyt menox ja hymyx

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pääsiäislöhöilyä




Tämä päivä on nimensä väärti: pitkäperjantai. Päivän pituus ei haittaa, vaan sää. Sataa hienoista räntää. Aurinto pitää vapaata. Sukset odottavat seinustalla omistajaansa. Jospa huomenna pääsemme matkaan. Tätä odotamme yhdessä. Pääsiäistoivotuksia kilahtelee tuon tuosta kännykkääni. Eeva, Riitta ja Lasse muistavat äitiä tilannekatsauksilla. Eeva ideoi Taikin ja Aalto-yliopiston ennakkotehtävien kimpussa. Kiva osallistua keskusteluun.

Luppoaika kuluu hyvin tietokoneen ja iPadin kanssa. Suunnittelen erilaisia pääsiäiskortteja. Löydän iPadista erilaisia sovelluksia, joissa kääntelen ja vääntelen kuvia ja tekstejä. Riitta lähetti hauskan palmusunnuntaikuvan virpojista. Olen iloinen siitä, että Riittakin löytää vanhoja kuvia ja lähettää niitä eteen päin. Onkohan Riittakin vapaalla, koska häntä kiinnostaa entiset ajat.

Olen perinteiden vaalija. Nyt on pääsiäisjuttujen aika. Juhlistan kodin vuosien aikana keräämilläni koristeilla. Ostin eilen pieniä suklaamunia. Tuossa ne houkuttelevat lasimaljassa. Vasta yksi on syöty. Namnam. Alimmaisessa kuvassa pääsiäispupu tarjoilee meille uutta herkkua: uunissa rapeiksi paistettuja bataattiviipaleita, joita syömme minttuhyytelön ja silakkafileiden kanssa. 

Huomenna lankalauantaina sytytämme kokon. Tuli häätää pahat henget tontiltamme. Näin takaamme onnen ja myötätunnon ensi pääsiäiseen saakka.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voitte kommentoida blogikirjoituksiani. Odotan niitä.